Spouwmuurisolatie
 
Bespaar 30% op uw energienota!

Diensten : Spouwisolatie - Dakisolatie - Gevelreiniging - Impregneren

Spouwisolatie :

Spouwmuurisolatie geeft meer wooncomfort, en is goed voor het milieu. Ook bespaart u tot 30 % op uw stookkosten. Bovendien is spouwisolatie veel goedkoper dan u misschien denkt. Er wordt door steeds meer huiseigenaren gekozen voor spouwmuurisolatie. Dit is niet zo gek als je bedenkt welke voordelen er mee zijn te behalen. Ieder jaar kan het je een flinke besparing opleveren van wel 450 euro afhankelijk van het type woning. Door uw woning te voorzien van spouwmuurisolatie wordt uw woning minder vochtig en en zal er een beter binnenklimaat ontstaan welke uw gezondheid ten goede komt. Uw woning krijgt een gunstig energielabel waardoor de waarde hiervan zal stijgen. U verdient uw investering doorgaans binnen 3 tot 5 jaar terug!

Dakisolatie:

Een dak zonder isolatie is een grote energie verspiller in huis. Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks tot wel 300 euro aan stookkosten en woon je comfortabeler.

Een groot gedeelte van de woningen heeft al een geïsoleerd dak, maar de veel hiervan zijn niet goed geïsoleerd. Vaak loont het de moeite om een dak met matige isolatie te her isoleren.  Uw woning verliest minder warmte zodat u minder hoeft te stoken. Dat scheelt in energienota en het is beter voor het milieu.

Gevelreiniging - Impregneren:

Het reinigen en impregneren van uw gevels geeft een langdurige bescherming aan uw woning. Door de muren te reinigen en hierna te impregneren zal er geen vocht meer de muur intrekken. Ook eventuele vorstschade wordt hierdoor voorkomen. Door de buitenmuren te behandelen met een impregneermiddel welke ademend is zal de woning naar buiten kunnen ademen en vocht van buiten zal niet naar binnen kunnen treden. Hierdoor zal de levensduur van stenen en voegwerk worden verlengd en zal de woning beter beschermd zijn tegen vuilaanslag.

 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info