Spouwmuurisolatie
 
Bespaar 30% op uw energienota!

Wij doen wat wij beloven! No nonsens , Praatjes vullen geen .......

Onze werkwijze:

Dag van opname:

Na afspraak komen wij bij u langs om te kijken of uw woning en of ander gebouw geschikt is om te worden geïsoleerd met EPS parels. Hiervoor boren wij een klein gaatje op diverse plaatsen in uw buitenmuur en kijken dan met een endoscoop of uw spouwmuur schoon is van eventuele vervuiling zoals metsel resten enz. Wanneer wij uw woning geschikt achten voor isolatie, dan krijgt u van ons een passende offerte speciaal toe gespitst op uw woning.

Dag van Isoleren:

Op de dag van het isoleren komen wij in de vroege ochtend en brengen wij onze machines in gereedheid voor aanvang van de werkzaamheden. Door middel van een speciaal patroon boren wij kleine gaten van 18 / 20 millimeter in de muren. Deze worden op de kruising van lint- en stootvoeg aangebracht. Door deze gaten brengen wij onder hoge druk onze Hr++parels in de spouwmuur aan. De geringe diameter van onze grijze Hr+++parels (3,5mm) zorgt ervoor dat iedere kier en ieder gat wordt gedicht.

Door onze Hr+++parels te verlijmen met een speciale milieuvriendelijke lijm op water basis, vormen de parels zich tot een geheel. Hierdoor blijven de parels op hun plek en zorgen voor een hoge isolatiewaarde.

Wanneer alle muren zijn gevuld worden de boorgaatjes weer gedicht met op de juiste kleur gebracht voegcement. Na droging van het voegcement zult u nagenoeg niets meer kunnen zien van de werkzaamheden. Als er een kruipruimte onder de vloer van uw woning aanwezig is zullen wij nieuwe ventilatiekokers in uw muur aanbrengen om de reden dat het noodzakelijk is om deze ruimte te ventileren.
Namelijk uw oude ventilatie roosters zijn gedicht met parels en deze ruimte wordt nu niet meer geventileerd door de spouwmuur.

Na een laatste controle wordt alles weer netjes opgeruimd en zult u kunnen genieten wan een goed geïsoleerde woning!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info